Metoda „şmen“ sau cum să înşeli o vânzătoare cu sute de lei. Poliţiştii au intrat pe fir şi l-au descoperit pe autor

Metoda „şmen“ sau cum să înşeli o vânzătoare cu sute de lei. Poliţiştii au intrat pe fir şi l-au descoperit pe autor

Sursa foto: Adevărul

Poliţiştii din Ighiu, judeţul Alba, îl cercetează pe un tânăr din comună, pentru înşelăciune. Acesta ar fi reuşit să inducă în eroare o vânzătoare, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 400 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 februarie 2020, poliţiştii din Ighiu l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din comună, ca persoană bănuită de comiterea infracţiunii de înşelăciune. Fapta a fost sesizată poliţiei în data de 27 februarie 2020.
 
”Se pare că, în cursul zilei de zilei de 7 februarie 2020, tânărul ar fi intrat în incinta unei societăţi comerciale din Ighiu şi i-ar fi solicitat angajatei să-i schimbe patru bancnote de 200 de lei în cupiuri mai mici, după care i-ar fi distras atenţia, ar fi luat cei 800 de lei primiţi în schimb şi i-ar fi restituit două bancnote de câte 200 de lei”, se precizează în comunicatul IPJ Alba.
 
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune şi riscă închisoare între 6 luni şi 3 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările