Infractori periculoşi din Cugir trimişi după gratii pentru infracţiuni cu violenţă comise noaptea

Infractori periculoşi din Cugir trimişi după gratii pentru infracţiuni cu violenţă comise noaptea

Doi infractori deosebit de periculoşi din Cugir au primit sentinţe definitive de condamnare în regim de detenţie pronunţate la Curtea de Apel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost condamnat, definitiv, miercuri, 30 ianuarie 2019, la pedeapsa internării într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an pentru mai multe infracţiuni de tâlhărie calificată, furt şi lovire. Inculpatul se numeşte Sabău Marian şi mai este cercetat în alte cauze pentru infracţiuni similare.
 
Un alt inculpat judecat în acest dosar, Măgureanu Constantin Ciprian (37 ani), recidivist, a primit pedeapsa de 3 ani cu executare pentru complicitate la tâlhărie, la care a fost adăugat şi un rest de 792 zile de închisoare dintr-o condamnare anterioară. Internarea primului condanat întrun centru educativ se datorează faptului că acesta a comis infracţiunile în timp ce era minor.
 
Victima celor doi condamnaţi este o femeie din Cugir care a fost agresată într-o staţie de autobuz. Anterior, cei doi au consumat băuturi alcoolice şi s-au drogat cu prenadez, iar din zona bulevardului pietonal din oraşul Cugir au urmărit-o pe persoana vătămată până la Spitalul Orăşenesc Cugir cu intenţia de a-i sustrage plasa cu bunuri pe care a avea asupra sa. Atacul acestora a avut loc după ce femeia a ieşit din spital. 
 
”În noaptea de 16/17.08.2017, în jurul orei 00:00, au urmărit persoana vătămată iar în momentul în care a ajuns în staţia de autobuz inculpatul Sabău Marian a alergat până la aceasta, i-a smuls din mâna dreaptă plasa din plastic în care avea o bluză, o fustă şi geanta care conţinea telefonul mobil, un ceas de mână, un inel de argint, mărgele, cercei, o brăţară, o cruciuliţă şi suma de 66 lei, şi a fugit de la faţa locului împreună cu inculpatul Măgureanu Constantin Ciprian, cu care a împărţit bunurile sustrase, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de aproximativ 500 lei”, se precizează în motivarea deciziei de la instanţa de fond. Victima a declarat, ulterior, că s-a speriat, a intrat în stare de şoc şi a început să zbiere şi să plângă, iar un martor a rămas cu ea până la sosirea organelor de poliţie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările