Explozie a unei butelii de oxigen în incinta unei fabrici din Aiud. Un bărbat de 64 de ani a murit pe loc

Explozie a unei butelii de oxigen în incinta unei fabrici din Aiud. Un bărbat de 64 de ani a murit pe loc

Victima nu a mai putut fi salvată. Foto Arhivă

Un accident de muncă soldat cu decesul unui bărbat s-a produs luni, în jurul orei 10.40, la un operator economic din Aiud, judeţul Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma exploziei unei butelii de oxigen o persoană a  decedat.  Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, care prezenta la ajungerea echipajului SMURD leziuni incompatibile cu viaţa.
 
De asemenea, un bărbat de 46 de ani primeşte îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică. Explozia s-a produs în incinta unei firme producătoare de prefabricate din beton.
 
UPDATE Este vorba despre un bărbat, pensionar dar şi angajat la firma respectivă, care a încercat să taie un tub de oxigen trecut la casare. Acesta nu avea unul dintre robineţi înlăturat, aşa cum este prevăzut în astfel de caz, iar când a pus flacăra pe el a explodat. În urma deflagraţiei produse, bărbatul a decedat, iar un alt muncitor a avut nevoie de îngrijiri medicale deoarece a făcut un atac de panică”, a declarat Vasile Suciu, şeful Serviciului Control Securitate şi Sănătate în Muncă al ITM Alba.
 
Acesta a precizat că se fac în continuare verificări privind respectarea legalităţii în domeniul relaţiilor de muncă şi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările