Alba Iulia: Elevi de gimnaziu informaţi despre traficul de persoane

Alba Iulia: Elevi de gimnaziu informaţi despre traficul de persoane

Elevii au urmărit un film ce are ca subiect traficul de persoane

Elevii de la Şcoala  „Mihai Eminescu“ din Alba Iulia au luat parte la o acţiune informativă, destinată prevenirii traficului de persoane, precum şi a faptelor de violenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii şi ofiţerii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba şi de la Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane le-au prezentat tinerilor un film ce are ca subiect traficul  de persoane la nivel mondial. 


În plus, elevii au primit pliante informative şi au fost antrenaţi  în discuţii interactive,  jocuri de rol, care au avut ca tematică familiarizarea  cu conceptul de trafic de persoane, învăţarea de noi modele de comportament, dar şi exemple de cazuri în care minorul poate fi tras la răspundere pentru încălcarea legii.

Şi personalul didactic din unitaţile de învăţământ a fost instruit  în ceea ce priveşte identificarea victimelor şi acordarea de servicii de asistenţă specifice nevoilor acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările