Şi-a înjunghiat cu două lovituri de cuţit prietenul şi a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor

Şi-a înjunghiat cu două lovituri de cuţit prietenul şi a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor

Foto Arhivă Adevărul

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus sâmbătă, 16 octombrie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat în vârstă de 29 de ani din Blaj pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Parchetului, în data de 15 octombrie, în jurul orelor 20:30, bărbatul i-a aplicat unei persoane vătămate două lovituri penetrante cu un cuţit în zona hemitoracelui stâng posterior şi în braţul stâng cauzându-i leziuni corporale care i-au pus în primejdie viaţa, conform constatărilor preliminare comunicate de S.M.J.L. Alba.
 
În continuare, prin referatul procurorului, s-a formulat propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Remus Dan F., către Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba pe o perioadă de 30 de zile.
 
Prin mandatul de arestare preventivă nr. 22/UP/2021 din data de 16 octombrie s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul organelor de cercetare penală ai poliţiei judiciare din cadrul I.P.J. Alba – Poliţia Municipiului Blaj, Biroul de Investigaţii Criminale.
 
”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luare unor măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal, reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările