Şi-a bătut nevasta după care a turnat benzină pe el şi şi-a dat foc. Bărbatul agresiv a ajuns la spital

Şi-a bătut nevasta după care a turnat benzină pe el şi şi-a dat foc. Bărbatul agresiv a ajuns la spital

Un bărbat din comuna Ighiu, judeţul Alba, şi-a bătut soţia, iar apoi şi-a dat foc. S-a ales cu dosar penal, pentru violenţă în familie şi cu ordin provizoriu de protecţie dar şi cu arsuri superficiale pe 40% din corp.

Ştiri pe aceeaşi temă

În seara zilei de marţi, 5 noiembrie, în urma unui apel prin 112, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galde de Jos au intervenit la o locuinţă din localitate Şard, comuna Ighiu, unde a fost reclamată o faptă de violenţă în familie. 
 
Un bărbat de 32 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor discuţii contradictorii, şi-a agresat soţia, lovind-o cu pumnii peste membrele superioare şi inferioare. 
 
Ulterior, bărbatul şi-a turnat pe haine benzină şi s-a autoincendiat, focul fiind stins de către soţia sa. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a rămas internat. 
 
Pe numele său, poliţiştii au emis un ordin provizoriu de protecţie, pentru o perioadă de 5 zile, care îi interzice să se apropie de soţia sa şi au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: