Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a dispărut în urma unui cutremur puternic

Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a dispărut în urma unui cutremur puternic

Plaja Egremni, una dintre cele mai frumoase din lume, a dispărut după cutremur/Imagini www.pappaspost.com

Insula Lefkada a rămas fără una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Fotografiile arată transformarea radicală pe care a suferit-o ţărmul mării în urma cutremurului puternic care a avut loc marţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 17 noiembrie, un cutremur puternic a lovit insula grecească Lefkada, ducând la moartea a două persoane. Seismul a avut magnitudinea 6 şi a produs serioase daune materiale. Din păcate, unele urmări ale acestui cutremur vor fi imposibil de remediat, scrie site-ul Pappaspost.com.

În timpul cutremurului, mari bucăţi din versantul montan care mărginea una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Egremni, s-au prăbuşit în mare, acoperind practic această subţire bucată de nisip. Astfel, locul în care se relaxau anual mii de turişti din întreaga lume a dispărut.

Peisajul s-a transformat radical, după cum se poate vedea şi în aceste fotografii, unele realizate înainte de cutremur, altele după. Momentul seismului a fost filmat de un pescar aflat pe mare în acele momente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările