Turnul Eiffel se redeschide în iulie. Dar cu acces limitat

Turnul Eiffel se redeschide în iulie. Dar cu acces limitat

Foto digi24.ro

Turnul Eiffel se va redeschide vizitatorilor pe 16 iulie. Închis în primăvara anului 2020, apoi redeschis la începutul verii trecute, Turnul Eiffel a fost închis din nou la sfârşitul lunii octombrie din cauza pandemiei, informează digi24. Şi de această dată, monumentul se va redeschide cu acces limitat la capacitatea de 25% din ascensoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Capacitatea de primire va fi în această vară de 10.000 de vizitatori pe zi, la fel ca vara trecută, faţă de 25.000 de dinaintea pandemiei, a anunţat compania de administrare Sete. Cel mai vizitat monument din Franţa estimează un deficit de 70 de milioane de euro. 
Casa de bilete se va redeschide pe 1 iunie pentru achiziţii online, în timp ce vânzarea biletelor propriu-zise va fi reluată în ziua redeschiderii.
 

S-au redeschis şi cafenelele, restaurantele, cinematografele şi muzeele

Francezii au dus dorul restaurantelor preferate mai bine de şase luni. De miercuri, însă, toate cafenelele, restaurantele, cinematografele şi muzeele din Franţa s-au redeschis.
Vestea a venit ca o gură de aer şi pentru antreprenorii din acaestă ţară. "Va fi o mare plăcere că toţi clienţii noştri obişnuiţi se vor întoarce şi vom recupera frumos tot timpul pierdut. Sperăm că vremea va fi de partea noastră în curând, astfel încât să putem extinde terasa până la Champs-Elysées”, a declarat Martial, managerul unui restaurant din Paris.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările