Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills poate fi închiriată prin Airbnb: cum arată şi cât costă o noapte petrecută în idilica reşedinţă a starului FOTO

Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills poate fi închiriată prin Airbnb: cum arată şi cât costă o noapte petrecută în idilica reşedinţă a starului FOTO

FOTO Airbnb

Casa pe care regretatul star Elvis Presley şi soţia lui, actriţa Priscilla Beaullieu, au cumpărat-o în urmă cu mai bine de 50 de ani, în Beverly Hills, poate fi acum închiriată prin intermediul platformei Airbnb.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elvis Presley şi Priscilla Beaulieu s-au căsătorit în 1967, în Las Vegas, şi au cumpărat o casă în Beverly Hills, pe Hillcrest Road 1174 din cartierul Trousdale Estates. În prezent, idilica reşedinţă în care au locuit cei doi timp de şase ani, este disponibilă pentru închiriat prin platforma Airbnb, scrie News.ro.
 
Locuinţa poate fi închiriată de oricine este dispus să plătească 3.995 de dolari (3.600 de euro) pe noapte. Cel care închiriază este obligat să rămână aici cel puţin cinci zile, aceasta fiind una dintre condiţiile contractului. 
 
Proprietatea, de 498 de metri pătraţi, dispune de patru dormitoare pentru maximum opt oaspeţi: trei în locuinţa principală şi unul în casa de oaspeţi. 
 
FOTO Airbnb
 
 
În plus, există cinci băi, o saună, piscină, terasă cu şemineu, parcare pentru patru autovehicule şi pereţi înalţi de lemn şi sticlă. 
 
FOTO Airbnb
 
FOTO Airbnb
 
Ferestrele înalte „permit intrarea naturală a luminii“, potrivit descrierii de pe pagina online, şi poate fi admirată priveliştea din Los Angeles şi din cartierul unde au locuit personalităţi precum Richard Nixon, Dean Martin şi Frank Sinatra. 
 
Casa a fost concepută de arhitectul Rex Lotery în 1957, cu un amestec între stilul modern al locuinţelor americane de pe Coasta de Vest şi cele franceze.  
 
FOTO Airbnb
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: