Adevărul Live de la ora 13.00: Ce destinaţii au ales românii pentru vacanţa de Paşte şi cum călătorim în siguranţă

Adevărul Live de la ora 13.00: Ce destinaţii au ales românii pentru vacanţa
de Paşte şi cum călătorim în siguranţă

Andra Pascu, Dan Goicea şi Claudia Tocilă

Specialiştii în turism explică de ce reguli ar trebui să ţină cont românii atunci când pleacă în vacanţă pentru un plus de siguranţă, dar şi care sunt destinaţiile preferate de aceştia pentru vacanţa de Paşte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Statistici recente arată că 43% dintre români intenţionează să călătorească în 2021 şi 27% sunt hotărâţi să-şi amâne planurile de vacanţă anul acesta.

Incertitudinea şi nesiguranţa induse de pandemie sunt principalele motive pentru care 29% dintre români sunt încă nehotărâţi dacă vor călători anul acesta, arată un studiu comandat de Vola.ro

Motivele de îngrijorare cu privire la călătoriile viitoare în 2021 în rândul celor 43% care au declarat că vor pleca în vacanţe anul acesta sunt izolarea la întoarcerea în ţară şi anularea zborului şi pierderea banilor, infectarea cu COVID-19 aflându-se pe locul al 3-lea. În schimb, cei care nu vor călători anul acesta sunt îngrijoraţi îndeosebi de o eventuală îmbolnăvire cu COVID-19. Izolarea reprezintă principalul motiv de îngrijorare şi pentru cei încă nehotărâţi cu privire la călătoriile din 2021, urmată de infectarea cu COVID-19 şi posibilitatea anulării zborurilor, arată aceeaşi sursă.

Andra Pascu, Consultant în Comunicare Turistică, Claudia Tocilă, Director de Marketing Vola.ro şi Dan Goicea, CEO Cocktail Holidays, explică astăzi, de la ora 13.00, care sunt destinaţiile de călătorie preferate de românii care şi-au programat deja vacanţa de anul acesta şi de ce reguli ar trebui să ţinem cont pentru a călători în siguranţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările