Unde se află cimitirul auto în care sunt abandonate maşini Lamborghini, Ferrari şi Bentley VIDEO

Unde se află cimitirul auto în
care sunt abandonate maşini Lamborghini, Ferrari şi Bentley VIDEO

Unde se află cimitirul auto în care sunt abandonate maşini Lamborghini, Ferrari sau Bentley

Un vlogger a descoperit un imens cimitir auto care găzduieşte mii de maşini abandonate. Lamborghini, Ferrari sau Bentley sunt doar câteva dintre mărcile lăsate în urmă de oamenii de afaceri care au fugit din Emiratele Arabe Unite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mii de motoare de lux sunt acoperite cu praf după ce au fost abandonate de către proprietarii lor într-un deşert lângă Dubai. Rolls Royces, Ferraris şi Bentleys se numără printre modelele găzduite de cimitirul auto din Sharjah, Emiratele Arabe Unite, scrie TheSun.

Mohsin Latif, un vlogger în vârstă de 25 de ani, a publicat recent câteva clipuri video cu bijuteriile pe roţi.

Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail, majoritatea acestor maşini au fost abandonate de oameni de afaceri britanici care, în urma crizei financiare din 2012, nu şi-au mai permis acelaşi stil de viaţă fastuos ca până atunci. Pentru a evita legile stricte ce inlud pânp şi închisoarea atunci când vine vorba de datorii faţă de UEA, mulţi dintre ei ar fi fugit din Emirate, abandonându-şi autoturismele chiar la aeroport.

„Supercaruri, maşini de lux, modele vintage, clasice – le găseşti pe toate aici. Nu am idee cât de vechi sunt, dar sunt unele dintre cele mai scumpe maşini din lume”, spune Mohsin.

În timp ce cele mai multe maşini sunt dărăpănate, unele sunt în stare sufficient de bună pentru a fi vândute sau pentru piese de schimb.

„Ferrari, Rolls Royce, Bentley, Lamborghini, Range Rover, Mercedes, BMW, Audi, Mustang, orice maşină îţi doreşti o vei găsi în acest cimitir auto. […] Lumea vine aici din alte ţări, pentru a cumpăra piese de schimb la jumătate de preţ”, spune tânărul vlogger.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: