Întotdeauna eficient, spaţiul este transformat de fiecare dată, aproape magic, astfel încât pentru fiecare tematică să fructifice la maxim calităţile şi facilităţile sale, în acord cu specificul fiecărui eveniment în parte. 

Formalitatea şi rigurozitatea unei conferinţe este sustinută atât de logistica specifică necesară cât şi de echipamentele tehnice şi de spaţiile dedicate asigurarii unui flux optim pentru desfăşurare. 

Strălucirea, rafinamentul şi solemnitatea unei gale de premiere sau a unui eveniment de lansare sunt activate prin intermediul decorului, clasic şi preţios totodată, ce plasează invitaţii într-un mediu croit pe masura evenimentului şi a obiectivelor sale. 

De la intimitatea unei cine festive, sub lumina candelabrelor impunătoare şi până la animaţia unei recepţii sau a unei petreceri ample, spaţiul este transformat, asemenea unui studio de producţie cinematografică, cu ajutorul elementelor logistice şi a echipamentelor tehnologice profesionale ce crează efecte cu totul speciale, în acord cu tema propusă.

Şi pentru ca toate acestea să ia forma dorită, ele sunt puse in practică de o intragă echipă de specialişti, adevăraţi producători ai evenimentelor de succes, dedicaţi şi pasionaţi, ce dozează în mod eficient ingredientele necesare atingerii obiectivelor, de fiecare dată, cu fiecare acţiune şi fiecare eveniment corporate ce poartă marca unică a Castelului din Inima Capitalei, Le Chateau.

Pentru mai multe informaţii despre facilităţile şi ofertele speciale ale Castelului din Inima Capitalei, accesaţi www.le-chateau.ro