Obiceiurile îţi trădează personalitatea! Cum te dau de gol încălţările şi poziţia hârtiei igienice pe suport

Obiceiurile îţi trădează personalitatea! Cum te dau de gol încălţările şi poziţia hârtiei igienice pe suport

Şi felul în care mergi le spune altora cum eşti @shutterstock

În timp, ne formăm diverse obiceiuri cărora pe parcurs poate nu le mai acordăm atât de multă importanţă. Specialiştii spun că unele obiceiuri ne conturează caracterul şi ne definesc personalitatea.

În societate, nu puţini sunt cei care obişnuiesc să poarte măşti pentru a-şi ascunde personalitatea. Însă există o serie de moduri subtile prin care oamenii se pot da de gol şi pot arăta cine sunt, de fapt, inclusiv obiceiurile zilnice pot dezvălui ce tip ce personalitate au. Experiţii spun că obiceiurile acţionează precum testele de personalitate care dau rezultate exacte cu privire la trăsăturile pe care le avem. Care sunt acestea?

Expert în limbajul corpului, Patti Wood a declarat într-un interviu pentru Men’s Health că felul în care mergi poate spune multe despre tine. Mai exact, persoanele care merg rapid sunt extrem de productive şi extrem de logice, sunt admirate de cei din jur, însă pot fi destul de reci sau competitive. Persoanele care merg cu pieptul înainte, cu umerii înapoi şi cu capul ridicat sunt distractive, charismatice, sociabile şi atrag mereu atenţia. Persoanele care merg drept sunt mai interesate de socializare, decât de lucrurile pe care le au de făcut. În cele din urmă, persoanele care păşesc uşor pe degetele de la picioare şi ţin mereu ochii în jos sunt introvertite şi politicoase.

Citeşte aici ce spune despre tine modul în care aşezi hârtia igienică, ce spun e-mailurile pe care le redactezi, cum te dau de gol încălţările.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările