O garsonieră de 40 metri pătraţi din Capitală, amenajată de proprietari cu mobilă DIY şi piese IKEA

O garsonieră de 40 metri pătraţi din Capitală, amenajată de proprietari cu mobilă DIY şi piese IKEA

Cum faci o garsonieră să fie în primul rând funcţională, încât să servească tuturor nevoilor, dar să nu pară totuşi înghesuită? Simplu, cu o compartimentare ingenioasă şi cu nişte piese atent alese. Aşa cum a făcut acest cuplu din Bucureşti, care şi-a decorat fosta locuinţă cu mobilier accesibil de la IKEA şi piese realizate chiar de ei. Într-o singură cameră, cei doi au creat şi o zonă de zi, şi una de noapte, dar şi una de lucru.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Leagănul este atracţia principală a spaţiului
 
Elementele noastre preferate din această garsonieră de închiriat sunt leagănul de lângă fereastră şi peretele de sticlă care separă bucătăria de restul spaţiului.
 

Garsonieră de închiriat, amenajată de proprietari simplu şi eficient

 
Uneori îţi dai seama de potenţialul unui loc de la prima vedere. Aşa s-a întâmplat şi în cazul cuplului Oana şi Dan. Cei doi au văzut garsoniera încă din faza de proiecţie. Aceasta se află într-un complex rezidenţial construit în anul 2015, în zona Crângaşi din Capitală. Oana şi Dan au locuit în garsonieră în primii doi ani de la achiziţie. 
 
 
Peretele despărţitor din sticla îţi permite să te uiţi la serialul favorit în timp ce prepari o gustare.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările