Horoscop zilnic, 1 august 2016. Taurii primesc cadouri neaşteptate

Horoscop zilnic, 1 august 2016. Taurii primesc cadouri neaşteptate

Horoscop zilnic, 1 august 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 1 august 2016. Nativii din zodia Taur îi critică din plin pe cei din jur, dar totuşi primesc mai multe daruri la care nu se aşteaptă, în timp ce Fecioarele vor să deţină controlul total, atât în afaceri, cât şi asupra celor din anturaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec

Vă uimiţi partenerii printr-un discurs raţional, prin care aveţi grijă să restabiliţi fără părtinire drepturile fiecăruia. În plus, imprudenţă în exprimare şi întreruperea celorlalţi participanţi la conversaţie. Multe declaraţii necenzurate şi secrete dezvăluite cui nu trebuie.

Horoscop zilnic, 1 august 2016. Taurii primesc cadouri neaşteptate

Agresivitate prin intermediul cuvântului. Problemele dv. de azi vor da dureri de cap şi celor din anturaj (îi criticaţi cu spor pe toţi cei din jur). Este bine să cereţi sfatul unei persoane cu experienţă şi lipsită de invidie, dar „surprizele” nu vor înceta. Cadouri întârziate.

Gemeni

Deşi ascultaţi cu sfinţenie de sfaturile celor cu experienţă, nu vă puteţi reţine agresivitatea şi dorinţa de a vă impune opiniile cu orice preţ. Apariţie clară a unui partener care poate să fie căsătorit. Refuz neîndoios al tuturor propunerilor amoroase, cu sau fără motiv serios.

Rac

Excese de tot felul şi renunţarea la plecarea în provincie pentru a nu vă supăra partenerul. Atracţie erotică care vă pune pe jar şi vă împinge la declaraţii exagerate. Treceţi printr-o perioadă de creativitate şi de schimbări de tot felul, chiar şi ale locuinţei în care staţi.

Leu

Apreciere defectuoasă a situaţiilor şi posibilitatea de a renunţa la vise despre posibilităţi doar promise sau nici măcar atât. Deşi sunteţi protejat de şefii cu care colaboraţi, e bine să fiţi atent la cei care vor să vă ia locul! Relaţiile de prietenie devin foarte importante.

Horoscop zilnic, 1 august 2016. Fecioarele vor să deţină controlul total

Doriţi să deţineţi controlul total, atât în afaceri, cât şi asupra celor din anturaj. Vă simţiţi stânjenit doar de lipsa posibilităţii de schimbare mai rapidă. Partener de cuplu prea serios ori bolnav, care vă împiedică să faceţi ceea ce doriţi. Implicare în afaceri cam dubioase.

Balanţă

Agresivitate, indiferenţă la orice moderaţie, orice indecizie sau slăbiciune din partea celor din anturaj. Toate contribuie la respingerea unor doleanţe personale. Inspiraţia este inegalabilă, iar capacitatea a-i convinge pe toţi să se implice în afacerile dv. este chiar uimitoare.

Scorpion

Suferinţă afectivă, ca urmare a unei despărţiri forţate. Duritate, radicalism, lipsă de măsură în sentimente şi gelozie periculoasă. Mai serios, mai decent şi mai pragmatic, veţi reuşi să vă impuneţi deciziile şi să recuperaţi măcar o parte din drepturile pe care le-aţi pierdut.

Săgetător

Situaţii deosebit de periculoase în ce priveşte o întâlnire programată de persoana iubită. Plecarea în altă localitate nu mai suportă, din păcate, niciun fel de amânare. Prea optimişti şi foarte vorbăreţi, deveniţi excesiv de erotici şi atraşi de experienţe cât mai „originale”.

Horoscop zilnic, 1 august 2016. Capricornii fac planuri pentru călătorii lungi 

Sunteţi sfătuit să acceptaţi bani din activităţi ilicite sau doar o mică „atenţie”. Aveţi tendinţa de a sublima iubirea sau de a renunţa la ea din motive strict familiale. Faceţi planuri peste planuri referitoare la călătorii lungi ori de schimbare a profilului profesional actual.

Vărsător

Neînţelegerile parteneriale continuă să vă nedumerească şi să vă neliniştească, cu toate că vor apărea după-amiază persoane care să vă susţină toate deciziile. Aveţi momente de intuiţie maximă, dar şi de confuzie şi încurcături, mai ales dacă intervin din nou rudele apropiate.

Peşti

Sunt foarte posibile coşmarurile (nu ar trebui să le daţi niciun fel de importanţă sau să încercaţi să le descifraţi, pentru că sunt „mecanice”, lipsite de orice mesaje obscure). Pentru moment, nu aveţi de gând să faceţi nimic pentru a împiedica anularea unor contracte dubioase.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările