Cum depozitezi corect avocado. Sigur şi tu faceai această greşeală până acum

Cum depozitezi corect avocado. Sigur şi tu faceai această greşeală până acum

Se spune că avocado ar fi cel mai hrănitor fruct din lume, probabil de asta şi ţie ţi s-a întâmplat să îţi rămână o jumătate, iar până a doua zi să nu mai fie bună de nimic. Poţi profita la maxim de beneficiile sale, dacă ştii să îl depozitezi corect. Iată ce trebuie să faci atunci când ai cumpărat un avocado necopt sau când ţi-a rămas jumătate.

Caracterizat prin centrul său verde şi textura moale, cremoasă, avocadoul este un aliment provenit din America Centrală, care a fost evaluat de secole pentru proprietăţile sale nutriţionale şi cosmetice multiple. Datorită cantităţii mari de acizi graşi esenţiali găsiţi atât în interiorul cât şi în exteriorul acestui fruct, există nenumărate remedii naturale uimitoare cu avocado.
 
Pe lângă faptul că oferă o aromă delicioasă mai multor reţete, avocado are efecte pozitive asupra sănătăţii cardiovasculare, cognitive şi metabolice. Cel mai important este faptul că poţi profita de fiecare parte a fructului, mai ales când îl foloseşti pentru a prepara remedii naturale.
 
Citeşte şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: