Cum îţi amenajezi apartamentul în care stai cu chirie, astfel încât să nu te cerţi cu proprietarul

Cum îţi amenajezi apartamentul în care stai cu chirie, astfel încât să nu te cerţi cu proprietarul

Apartamentul închiriat poate fi redecorat fără a te certa cu proprietarul FOTO Shutterstock

Dacă te-ai mutat recent într-o locuinţă închiriată, sigur simţi nevoia să schimbi câte ceva pentru a face locul mai primitor şi pentru a-l personaliza. Draperiile şi corpurile de iluminat sunt câteva obiecte pe care le puteţi schimba fără să ai probleme cu proprietarul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă nu poţi zugrăvi cum ţi-ar plăcea, există alte moduri prin care vei reuşi să dai o altă faţă casei tale. Totuşi, pentru a evita ivirea unor costuri suplimentare la plecarea din locuinţă, consultată-te cu proprietarul.

Foloseşte tapet decorativ, dar nu oriunde

Camerele în care va fi cel mai dificil să foloseşti obiecte decorative care să ascundă posibilele defecte sunt baia şi bucătăria. Vestea bună este că, dacă pereţii sunt acoperiţi cu faianţă până la tavan, poţi apela cu încredere la tapetul decorativ. Totul e să alegi unul vinilic, cu rezistenţă crescută la umiditatea din aceste încăperi. Există o mulţime de modele de tapete: cu flori, cu imprimeuri geometrice sau care imită cărămida roşie.

Apoi, când îţi doreşti să-l îndepărtezi, se desprinde dintr-o mişcare, iar pereţii se curăţă uşor de adeziv. Atenţie, însă la suprafeţele acoperite cu vopsea! Dacă aplici tapetul pe acestea, se va desface cu tot cu tencuiala.

Află aici alte sfaturi despre amenajarea apartamentului închiriat, astfel încăt să devină cu-adevărat acasă pentru tine.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: