Capricornii îşi serbează acum zilele de naştere Horoscop 2020 complet pentru ei

Capricornii îşi serbează acum zilele de naştere Horoscop 2020 complet pentru ei

Mai sunt câteva zile până când se schimbă zodia, astfel că până pe 20 ianuarie rămânem în zodia Capricornului şi vă propunem un horoscop complet pentru anul 2020 pentru aceşti nativi. Astrele par să fie prietenoase cu Capricornul anul acesta, însă nu va scăpa de tensiuni şi de probleme în viaţa de familie.

Horoscop complet al anului 2020 pentru zodia Capricorn
Eşti de departe cel mai vizat semn în 2020, deoarece în semnul tău se află trei planete importante, Jupiter, Saturn şi Pluto şi pentru câteva luni şi Nodul Sud se află pe domeniul tău, scrie secretele.com. Energia este axată pe tine din toate punctele de vedere, ceea ce poate fi văzut din două unghiuri, primul, în care te sperie toate aceste aspecte şi crezi că viaţa îţi este dată peste cap, şi al doilea unghi, în care realizezi că ţi se oferă oportunitatea de a evolua mult, într-un timp scurt, având în vedere că nici o altă zodie nu primeşte atenţia planetară pe care o primeşti tu, poţi profita de aceste conjuncturi şi să te deschizi către schimbări profunde şi de anvergură.
 
Citeşte şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările