A dat naştere propriei nepoate după ce fiica sa nu a putut rămâne însărcinată

A dat naştere propriei nepoate după ce fiica sa nu a putut rămâne însărcinată

Femeia a născut pe 2 noiembrie

Povestea femeii care a dat naştere propriei nepoate a făcur înconjurul lumii. Femeia de 51 de ani a luat decizia după ce fiica sa aa avut mai multe încercări eşuate de a rămâne însărcinată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ani de zile şi-au dorit un copil, iar în 2 noiembrie 2020 visul a devenit realitate. Breanna Lockwood are 29 de ani şi lucrează ca igienist dentar şi încearca, alături de soţul ei, să aibă un copil din 2016. A făcut multe încercări, multe dintre acestea şi dureroase. Şi-au dorit copil pe cale naturală, dar fără succes, aşa că au trecut la fertilizarea in vitro.

După mai multe proceduri, operaţii şi câteva pierderi de sarcină, medicul i-a sugerat fetei să se gândească să recurgă la o mamă surogată pentru că uterul ei nu poate susţine o sarcină. Atunci a venit soluţia salvatoare din partea mamei sale. Bunica a avut însă ideea de a deveni mama surogat, adică să îşi nască nepoata. „Am alergat 19 maratoane şi am participat la multe triatloane. Am simţit că pot s-o fac, mai ales că am avut sarcini uşoare cu ceilalţi doi copii ai mei”, a spus bunica.

Pe 2 noiembrie a venit vestea cea bună, bunica Julie Loving a născut o fetiţă sănătoasă, într-un spital din Illinois, SUA. Alături i-a fost chiar fiica ei, Breanna Lockwood, mama biologică a fetei. Micuţa este primul copil al lui Lockwood alături de soţul ei, Aaron, aceştia fiind părinţii biologici ai fetiţei.

„A fost cu siguranţă un proces incredibil. Toate stările au venit de-odată, doar privind-o pe mama că a trecut prin toate acestea pentru mine şi tot ce a făcut şi continuă să facă pentru mine”, a spus Breanna Lockwood, în cadrul emisiunii „Good Morning America”.

Continuarea articolului în OK Magazin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările