Colecţia de primăvară-vară a casei de modă Fragonard, intitulată „Couleurs roumaines”, evidenţiază tradiţiile şi artiştii români

Colecţia de primăvară-vară a casei de modă Fragonard, intitulată „Couleurs roumaines”, evidenţiază tradiţiile şi artiştii români

Colecţia casei de modă Fragonard- foto FB/Luca Niculescu

Noua colecţie de primăvară-vară a casei de modă franceze Fragonard, intitulată „Couleurs roumaines”, evidenţiază tradiţiile şi artiştii români, a anunţat ambasadorul Luca Niculescu.

Într-un mesaj publicat pe Facebook miercuri, diplomatul român a transmis: „O mare bucurie în această dimineaţă. Celebra casă de modă şi parfumuri Fragonard ne-a invitat pentru avanpremiera colecţiei de primăvară - vară, care se numeşte pur şi simplu «Couleurs roumaines». Şi, într-adevăr, când intri în magazinul de lângă Madeleine, te copleşesc culorile din universul artizanal romănesc. Covoare, perne, haine, obiecte artizanale - totul e făcut ca să scoată în evidentă tradiţiile româneşti şi pe artiştii români. La loc de cinste sunt delicatele obiecte în ceramică alb-albastră de Saschiz, iar numele meşteşugarilor, poveştile lor şi harta României sunt trecute cu multă atenţie”.

El a acontinuat: „Agnes Costa, proprietara mărcii Fragonard, mi-a mărturisit că proiectul a fost posibil si graţie doamnei Andreea Diana Tănăsescu de la asociaţia La blouse roumaine, care a facut legătura cu comunităţile de artizani şi meştesugari. Mulţumiri din partea noastră, vom fi foarte fericiţi să vedem motivele şi culorile din România în această vară, pe străzile Parisului”.

Citeşte şi:

Kamala Harris a ales pentru Ziua Inaugurării creaţii ale unor designeri americani de culoare FOTO

Chinezii testează o terapie ce poate extinde durata de viaţă. „Sperăm să găsim o modalitate de a întârzia îmbătrânirea”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările