Sexul cu doi bărbaţi. Lucruri mai puţin ştiute despre una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: „candidaţii“ ideali şi reguli de conduită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sexul cu un necunoscut sau sexul cu doi bărbaţi se numără printre cele mai întâlnite fantezii ale femeilor, chiar dacă puţine sunt reprezentantele sexului frumos care ar recunoaşte acest lucru. Sexologii atrag atenţia că deşi sexul în trei este o fantezie des întâlnită atât în cazul femeilor, cât şi al bărbaţilor, o astfel de experienţă este mai complexă decât pare la prima vedere.

Sexul cu doi bărbaţi: o experienţă sexuală complexă

Conform unui studiu publicat anul trecut în Jurnalul de Medicină Sexuală din SUA, aproape 37% din femei şi-ar dori să aibă parte de o partidă de sex în compania a doi bărbaţi. Cu toate că autorii studiului au avertizat că nu întotdeauna femeile şi-ar dori să şi pună în practică o fantezie sexuală, aceştia au evidenţiat că 20% din persoanele care au o astfel de fantezie reuşesc să şi aibă parte de aşa ceva. Pe de altă parte, sexologii au explicat pentru publicaţia Woman’s Health că osexul cu doi bărbaţi implică amănunte la care nu te gândeşti până nu te confrunţi cu aşa ceva.

Sexul cu doi bărbaţi: „candidaţii“ ideali 

În primul rând, nu este atât de simplu pentru o femeie să ajungă în situaţia de a experimenta sexul cu doi bărbaţi, fără să regrete acest lucru. Cel mai indicat este ca acest lucru să se întâmple când unul dintre cei doi bărbaţi este partenerul de viaţă stabil. Astfel, şansele de a face sex în trei cresc în cazul cuplurilor care vor să încerce lucruri noi din punct de vedere sexual.

Emily Morse, dr.prof. în sexualitate umană şi comportament sexual, atrage atenţia că o astfel de iniţiativă presupune tact, dar mai ales alegerea momentului potrivit pentru a avea o asemenea discuţie cu partenerul de viaţă, atunci când există deschidere în această direcţie din ambele părţi. Cuplurile care nu au o relaţie bazată pe încredere, o relaţie de cuplu solidă, în care comunicarea este firească indiferent de subiectul abordat, riscă să-şi pună în pericol legătura. Astfel, dacă vă ciondăniţi tot timpul şi  nu aveţi o viaţă sexuală regulată şi satisfăcătoare, mai bine lăsaţi această fantezie să aibă loc doar în imaginaţie. O astfel de experienţă sexuală nu va reaprinde pasiunea în cuplu, ci din contră, ar putea să înrăutăţească problemele deja existente. La fel, gelozia partenerului, chiar şi moderată, este un semnal clar că o astfel de fantezie nu poate fi transpusă în realitate. Probleme poate să ridice şi nesiguranţa pe care partenerul o resimte faţă de aspectul său fizic, dar şi faţă de sentimentele pe care jumătatea sa le nutreşte faţă de el.

Sexul cu doi bărbaţi: pregătirea „terenului“ 

Chiar dacă pare că un moment bun pentru a încerca sexul în trei este o petrecere la care toată lumea a băut puţin cam mult, Morse avertizează că este calea uşoară, dar şi cea mai periculoasă. Trezirea din beţie ar putea să aducă regrete amarnice şi destrămarea rapidă a relaţiei. În schimb, „terenul“ trebuie pregătit cu grijă, iar discuţia purtată cu calm şi chiar pe un ton uşor glumeţ, pentru a detensiona o împrejurare destul de încordată. Puteţi iniţia o astfel de propunere în timp ce discutaţi la modul foarte sincer, de exemplu, despre ce fantezii sexuale aveţi. More subliniază însă că din momentul în care partenerul refuză o astfel de idee, nu trebuie insistat pe acest subiect. „Sămânţa“ trebuie lăsată să încolţească în mintea sa, apoi el va găsi calea de a vă oferi un răspuns, dacă este interesat.

image

Sexul cu doi bărbaţi: reguli de conduită

În cazul în care partenerul acceptă o partidă de sex în trei, cel mai bine este să stabiliţi de la bun început anumite reguli clare. „Ar fi mai confortabil pentru amândoi să faceţi acest lucru în compania unei persoane pe care o cunoaşteţi sau aţi prefera un străin? Crede partenerul că nu va avea probleme să-şi observe partenera în timp ce este sărutată, mângâiată, penetrată de un alt bărbat? Acestea sunt exemple de întrebări la care trebuie găsite răspunsuri sincere, altfel ar trebui să renunţaţi la ideea unui act sexual în trei“, mai spune Morse.

Este important de menţionat că deşi femeile s-ar simţi mai bine ca celălalt bărbat să fie un cunoscut, eventual cineva de care este atrasă şi despre care ştie că este, la rândul lui, atras fizic de ea, pentru bărbaţi este mai simplă varianta partenerului necunoscut, precizează Morse. Esenţial este şi ca femeia, în timpul actului sexual cu cei doi bărbaţi, să-i acorde partenerului stabil cel puţin la fel de multă atenţie pe cât îi acordă celuilalt, poate chiar mai multă. În cazul în care partenerul stabil doreşte să ia o pauză, preferând să-şi privească iubita/soţia în timp ce face dragoste cu celălalt bărbat, atunci ar trebui ca cei doi să-l includă pe acesta în acţiune transformând actul într-un fel de scenariu desfăşurat pentru plăcerea sa.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite