Ce consideră bărbaţii atrăgător la femei? Unele răspunsuri sunt surprinzătoare

Ce consideră bărbaţii atrăgător la femei? Unele răspunsuri sunt surprinzătoare

Atractivitatea nu ţine doar de aspectul fizic FOTO Shutterstock

Frumuseţea ţine de simetria trăsăturilor, în timp ce atractivitatea este complexă. Cei mai mulţi dintre noi se simt atraşi de o persoană datorită felului acesteia de a se comporta, datorită personalităţii, dar şi a modului de a se îmbrăca. Psihiatrul Frederic Neuman a publicat un articol despre acest subiect incitant în Psychology Today.

„Prima impresie determină dacă o persoană poate fi considerată atrăgătoare sau nu”, e de părere dr. Neuman. „Însă foarte interesant este că ceea ce poate părea atrăgător pentru cineva, îi poate displăcea altcuiva”, adăugă psihiatrul.

Aşadar se pot trage concluzii cu privire la ce consideră majoritatea bărbaţilor atrăgător la femei? Evident! Ştiinţa dovedeşte acest lucru din simplul motiv că anumite obiecte (vestimentare sau nu), purtate de reprezentantele sexului frumos, au puterea de-a atrage privirile admirative ale bărbaţilor.. 

Tocurile înalte

În 2013 a fost realizat un studiu care a atestat legătura dintre tocurile înalte şi sexualitatea feminină. Purtând tocuri, femeia are un anumit mers, un mic balans pe care şondurile, întregul trup îl fac şi care nu trece sub nicio formă neobservat de sexul opus. După ce au vizionat nesfârşite filmuleţe cu femei pe tocuri şi femei în papuci de casă, participanţii la studiu au tras concluzia, în unanimitate, că femeile care purtau tocuri erau mult mai atractive decât celelate.

Află aici ce alte lucruri, unele de-a dreptul surprinzătoare, îi atrag pe bărbaţi la femei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările