Cum se prepară delicioasa budincă de porumb cu parmezan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Budincă de porumb
Budincă de porumb

Sănătoasă şi extrem de rapidă, budinca de porumb cu parmezan poate reprezenta o gustare delicoasă pe gustul oricărui pofticios.

Ingrediente:

  • 2 conserve porum
  • 2 căni smântână
  • 3 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • ¼ linguriţă sare
  • piper cayenne
  • 1 cană parmezan ras

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 170C.

Puneţi pe foc smântâna, adaugati porumbul scurs şi lăsaţi la foc mic 10 minute.

Se omogenizează la blender. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare fină.

Bateti ouale si galbenusurile si apoi adaugati un pic din amestecul de crema. Adaugati piper.

Se toarnă amestecul în 6 vase termorezistente.

Se coace timp de 30 de minute. Scoateţi din cuptor şi lăsaţi să se răcească la temperatura camerei.

Se presară parmezan si se mai dă la cuptor 4-5 minute.

Sursă: restaurantedelux.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite