Cum se prepară delicioasa budincă de porumb cu parmezan
0Sănătoasă şi extrem de rapidă, budinca de porumb cu parmezan poate reprezenta o gustare delicoasă pe gustul oricărui pofticios.
Ingrediente:
- 2 conserve porum
- 2 căni smântână
- 3 ouă
- 2 gălbenuşuri
- ¼ linguriţă sare
- piper cayenne
- 1 cană parmezan ras
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 170C.
Puneţi pe foc smântâna, adaugati porumbul scurs şi lăsaţi la foc mic 10 minute.
Se omogenizează la blender. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare fină.
Bateti ouale si galbenusurile si apoi adaugati un pic din amestecul de crema. Adaugati piper.
Se toarnă amestecul în 6 vase termorezistente.
Se coace timp de 30 de minute. Scoateţi din cuptor şi lăsaţi să se răcească la temperatura camerei.
Se presară parmezan si se mai dă la cuptor 4-5 minute.
Sursă: restaurantedelux.ro