Cum se prepară delicioasa budincă de porumb cu parmezan

Cum se prepară delicioasa budincă de porumb cu parmezan

Budincă de porumb

Sănătoasă şi extrem de rapidă, budinca de porumb cu parmezan poate reprezenta o gustare delicoasă pe gustul oricărui pofticios.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

  • 2 conserve porum
  • 2 căni smântână
  • 3 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • ¼ linguriţă sare
  • piper cayenne
  • 1 cană parmezan ras

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 170C.

Puneţi pe foc smântâna, adaugati porumbul scurs şi lăsaţi la foc mic 10 minute.

Se omogenizează la blender. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare fină.

Bateti ouale si galbenusurile si apoi adaugati un pic din amestecul de crema. Adaugati piper.

Se toarnă amestecul în 6 vase termorezistente.

Se coace timp de 30 de minute. Scoateţi din cuptor şi lăsaţi să se răcească la temperatura camerei.

Se presară parmezan si se mai dă la cuptor 4-5 minute.

Sursă: restaurantedelux.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: