Cartofi noi umpluţi cu brânză şi bacon

Cartofi
noi umpluţi cu brânză şi bacon

Cartofi noi umpluţi cu brânză şi bacon

Sezonul cartofilor noi nu trebuie să treac înainte de a încerca reţeta ce presupune umplerea acestora cu brânză şi măsline.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

  • 8 cartofi mari
  • 4 linguri brânză
  • 25 g unt topit
  • măsline feliate
  • câteva felii de bacon

Mod de preparare:

Cartofii foarte bine spălaţi se fierb 10 minute. Se lasă să se răcească uşor şi se scobesc cu mare atenţie. Miezul cartofilor se amestecă apoi cu brânză, bacon mărunţit şi măsline şi se umplu cartofii.

Se ung cu unt topit şi se lasă la cuptor 10 minute. Se lasă câteva minute la răcit şi sunt gata de mâncat.

Sursa: restaurantedelux.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: