Raliul Moldovei Bacău - Simone Tempestini, cel mai rapid la Shakedown

Raliul Moldovei Bacău - Simone Tempestini, cel mai rapid la Shakedown

Simone Tempestini a fost cronometrat în 2:20,0 şi a fost cel mai rapid în Shakedownul Raliul Moldovei Bacău. Întrecerea care se va disputa în 15 şi 16 iunie, contează ca etapa a patra în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, şi este inclusă în calendarul FIA European Rally Trophy şi FIA Balkan Rally Trophy.

Ştiri pe aceeaşi temă

Revenit după prima experienţă a unui pilot român într-o echipă de uzină care activează în Campionatul Mondial de Raliuri, Simone Tempestini a stabilit cel mai bun timp la Shakedown-ul Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile. El a fost cronometrat în 2:20,0, un timp cu 3,9 secunde mai bun decât cel reuşit de al doilea clasat, campionul în exerciţiu, Bogdan Marişca.

Locul 3 i-a revenit lui Dan Gîrtofan, cu un timp de 2:26, 50, care a fost mai rapid cu patru zecimi decât actualul lider al clasamentului provizoriu, Valentin Porcişteanu. La două roţi motrice, cel mai rapid a fost Raul Badiu, pilotul care conduce în clasamentul general al campionatului după primele trei etape.

Competiţia propriu-zisă debutează astăzi, la ora 9:00. Prima zi propune câte două treceri pe probele Hemeiuş, Trebeş şi Valea Budului, ultima fiind o noutate absolută, precum şi Superspeciala de la Oneşti, care se va desfăşura de la ora 18:00, şi este transmisă în direct la Telekom Sport, TVR 3 şi TVR Iaşi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările