VIDEO Un F-16 s-a prăbuşit într-un depozit din SUA. Pilotul s-a catapultat, iar mai multe persoane au fost rănite la sol

VIDEO Un F-16 s-a prăbuşit într-un depozit din SUA. Pilotul s-a catapultat, iar mai multe persoane au fost rănite la sol

Cinci persoane care se aflau în depozit au fost rănite FOTO Captură video

Un avion de luptă F-16 s-a prăbuşit într-un depozit de lângă baza aeriană March din sudul Californiei. Potrivit Reuters, pilotul s-a catapultat, însă la sol cinci persoane au fost rănite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deocamdată nu se ştie gravitatea ranilor suferite de cei surprinşi în depozit, iar pilotul a fost „transportat la un spital local pentru o evaluare”, se arată într-un comunicat al Forţelor Aeriene ale SUA.
 

Avionul aparţinea forţei aeriene 114 din Sioux Falls (Dakota de Sud) şi efectua un exerciţiu de antrenament pentru Comandamentul Nord-American al Apărării (NORAD).

Deşi oficialii spun că în incident ar fi fost voba de cinci răniţi, unele publicaţii americane spun că numărul acestora ar fi de fapt 12.

VIDEO Youtube / CBS


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: