Un somelier celebru în SUA, arestat după ce a incendiat terase din New York VIDEO

Un somelier celebru în SUA, arestat după ce a incendiat terase din New York VIDEO

Caleb Ganzer, somelierul anului în 2017, surprins în timp ce încerca să dea foc unei terase Captură Twitter

Somelierul american Caleb Ganzer a fost arestat sub acuzaţia că a incendiat trei terase din New York, relatează CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Caleb Ganzer, în vârstă de 35 de ani, riscă ani grei de închisoare pentru distrugeri de bunuri şi punerea în pericol a vieţii.

El a intrat în atenţia autorităţilor după ce fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce dădea foc unei terase din Manhattan.

Acelaşi mod de operare a fost constatat în alte două cazuri de incendieri, a precizat Departamentul de Pompieri din New York (FDNY).

„Fiecare incendiu se putea extinde foarte repede punând în peircol viaţa unor newyorkezi şi a membrilor echipajelor de pompieri”, a declarat Daniel Nigro, de la FDNY.

Potrivit FDNY, Caleb Ganzer a fost arestat chiar în timp ce plănuia un nou incendiu.

Somelierul piroman este acuzat că viza terase rivale. Din fericire, niciunul dintre aceste incendii nu s-a soldat cu victime.

Proprietarul restaurantului Forsynthia, a cărui terasă a fost distrusă de flăcări, a declarat că un bărbat a încercat să-i dea foc de patru ori în decurs de nouă zile, în ianuarie.

Angajatorul lui Caleb Ganzer, desemnat „somelierul anului” în 2017 de „Food and Wine”, a refuzat să comenteze acuzaţiile aduse pe numele acestuia, dar a precizat că a luat act de ele şi l-a concediat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările