Un american mărturiseşte că a ucis 90 de femei în decursul a 35 de ani

Un american mărturiseşte că a ucis 90 de femei în decursul a 35 de ani

Samuel Little în faţa unei instanţe din Statele Unite Captură YouTube

Dacă este sincer, Samuel Little, un fost boxer, poate căpăta renumele de cel mai sângeros criminal în serie din Statele Unite. Dezvăluirile sale sunt şocante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ajuns la vârsta de 78 de ani, Samuel Little, un fost boxer impozant, în prezent diabetic şi cardiac, a decis să-şi mărturisească trecutul. Aflat după gratii într-o închisoare din comitatul Ector din Texas, acest bărbat de culoare a devenit o sursă de interes pentru mulţi anchetatori preocupaţi de crime neelucidate. Povesteşte, cu lux de amănunte, despre ucideri macabre, oripilând opinia publică. Susţine că a ucis 90 de femei în decurs de 35 de ani. Dacă se va adeveri acest lucru, va fi declarat cel mai sângeros criminal în serie din Statele Unite, scrie „Le Point“.

Gary Ridgway, cunoscut ca „Asasinul de pe Râul Verde“, a ucis 49 de femei în perioada 1982-1984 în statul Washington. Este urmat în topul ucigaşilor americani de către Ted Bundy, care a comis mai mult de 30 de asasinate în perioada 1974-1978, şi de către John Wayne Gacy, condamnat şi executat pentru uciderea a 33 de băieţi în anii '70. Samuel Little i-ar putea întrece pe toţi în acest top înfricoşător. În timp ce poliţia poate confirma 30 dintre cele 90 de crime pe care şi le atribuie, el afirmă că doar victimele sunt în măsură să îi recunoască faptele. Spre surprinderea anchetatorilor, arată o memorie foarte bună în privinţa detaliilor, locurilor şi chipurilor.

Născut în Georgia în 1940, Samuel Little a fost crescut de o mamă prostituată. A dus o viaţă de hoinar şi a ajuns de mai multe ori după gratii pentru furturi şi consum de droguri.

A intrat în atenţia poliţiei pentru tentativă de omor abia în 1976, când o prostituată aflată sub influenţa drogurilor a reuşit să scape din mâinile sale şi a cerut ajutor. Arestat, a fost eliberat după doar trei luni întrucât victima nu era credibilă.

În 1982, Melinda LaPree, o prostituată din Mississippi, a dispărut după ce a fost văzută ultima dată în maşina lui Samuel Little. O lună mai târziu, poliţia i-a găsit cadavrul şi l-a arestat pe fostul boxer. Tot atunci, alte două prostituate l-au acuzat de tentativă de omor. Dar a fost eliberat din nou pe motiv de lipsă de credibilitate a acuzatoarelor. Mai mult, doi ani mai târziu a fost achitat în cazul uciderii Patriciei Ann Mount, o tânără cu handicap mintal.

Alte victime ale lui Samuel Little sunt Julia Critchfield, ucisă în ianuarie 1978 la 36 de ani prin strangulare şi găsită într-o pădure din Mississippi, Fredonia Smith, ucisă în 1982 la 18 ani prin strangulare şi găsită într-o grădină din Georgia, Rosie Hill, ucisă în 1982 la 20 de ani prin strangulare şi găsită în apropierea unei ferme de porci din Florida sau Melissa Thomas, ucisă în 1996 la 24 de ani prin strangulare şi găsită într-un cimitir din Louisiana.

El spune că ţintea femei singure, drogate, prostituate, de regulă de culoare sau hispanice. Le lovea, apoi le strangula în timp ce se masturba. În unele cazuri, le viola.

A fost arestat ultima dată în 2012 în cadrul unei anchete privind uciderea a trei femei în perioada 1987-1989 în Los Angeles. Anchetatorii au ajuns la el în baza probelor ADN şi l-au găsit într-un cămin pentru persoane fără adăpost din Kentucky. Adus în faţa instanţei, s-a declarat nevinovat şi a insultat familiile victimelor. Condamnat la închisoare pe viaţă şi fără speranţă, a început din vara anului trecut să-şi mărturisească faptele. De atunci, a dezvăluit 90 de crime comise între 1970 şi 2005. Vorbind despre cazul Rosie Hill, spune că a ucis-o pentru că „Dumnezeu l-a adus pe pământ pentru această misiune“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: