Un american, arestat pentru uciderea soţiei, este acuzat şi că i-a falsificat votul  prin corespondenţă. „Ar fi votat oricum pentru Trump”

Un american, arestat pentru uciderea soţiei, este acuzat şi că i-a falsificat votul  prin corespondenţă. „Ar fi votat oricum pentru Trump”

Barry Morphew / FOTO Chaffe Country Sheriff Office

Un american din statul Colorado, acuzat că şi-a ucis soţia dată dispărută, s-a trezit şi cu o acuzaţie de fraudă electorală din partea procurorilor, după ce ar fi votat pentru Donald Trump în cadrul alegerilor prezidenţiale în numele soţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Barry Morphew a fost arestat pe 5 mai sub acuzaţia de omucidere în cadrul investigaţiei autorităţilor asupra dispariţiei soţiei sale, Suzanne Morphew, în urmă cu un an. 
 
În octombrie, Suzanne Morphew a reuşit însă să voteze prin corespondenţă în cadrul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, un lucru care a fost raportat imediat de autorităţile electorale. Conform procurorilor, cel care a semnat votul trimis prin corespondenţă a fost soţul ei, scrie ABC News.
 
Şeriful din Chaffee County Colorado a înregistrat votul şi plicul în care fusese trimis drept dovezi, iar în cadrul unei interogări realizate în aprilie de FBI, Barry Morphew a recunoscut că el a fost cel care a trimis votul soţiei sale. 
 
„Voiam să câştige Trump, aşa că m-am gândit să-i mai dau un vot. Mă gândeam că oricum toţi ceilalţi trişează”, a spus Morphew, conform transcrierii discuţiei pe care a avut cu agenţii FBI. „Ar fi votat oricum pentru Trump”, a adăugat acesta.
 
Morphwe le-a mai spus agenţilor FBI că nu ştia că e ilegal să trimiţi votul altcuiva. „Nu ştiam că nu poţi face asta pentru soţia ta”, a spus acesta.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările