Preşedintele american Donald Trump, bunic a zecea oară

Preşedintele american Donald Trump, bunic a zecea oară

Donald Trump FOTO Getty Images

Familia Trump a crescut din nou, iar preşedintele american a devenit bunic a zecea oară, fiul său Eric anunţând că soţia sa a născut o fată, relatează AFP.

”Lara Trump şi cu mine suntem încântaţi să o primim pe Carolina Dorothy Trump în această lume. Te iubim deja!”, a anunţat luni seara pe Twitter Eric Trump, al treilea fiu al locatarului Casei Albe.

Bebeluşul este al zecelea nepot al preşedintelui american, în vârstă de 73 de ani, tatăl al cinci copii cu trei femei.
 
Primii doi copii din prima sa căsătorie, Donald Junior şi Ivanka, au deja cinci şi, respectiv, trei copii, iar Eric şi Lara mai au un fiu.
 
De la instalarea tatălui său la Casa Albă, în ianuarie 2017, Eric Trump conduce, împreună cu fratele său mai mare Donald Jr., Trump Organization, societatea care gestionează investiţiile familiei Trump în Statele Unite şi în străinătate, care includ de la imobiliar la hoteluri şi cluburi de golf.
 
Lara Trump, în vârstă de 36 de ani, o fostă jurnalistă, este foarte angajată în apărarea animalelor şi gestionează, împreună cu soţul său, Fundaţia Eric Trump, care finanţează spitale pentru copii.
 
Ea intervine cu regularitate pe platouruile de filmare ale televiziunilor, pentru a apăra politica socrului său.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: