Milionarul american condamnat pentru crimă, Robert Durst, a fost spitalizat cu COVID la doar câteva zile după anunţarea sentinţei

Milionarul american condamnat pentru crimă, Robert Durst, a fost spitalizat cu COVID la doar câteva zile după anunţarea sentinţei

FOTO: AFP

Moştenitorul imobiliar american Robert Durst, subiectul serialului documentar HBO „The Jinx”, a fost internat în spital cu Covid-19 la doar câteva zile după ce a fost condamnat la închisoare pe viaţă, informează BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Durst, care are numeroase probleme medicale, este conectat la un ventilator, a spus avocatul său. „Arăta mai rău decât l-am văzut vreodată”, a declarat Dick DeGuerin pentru Los Angeles Times. Nu este clar unde este internat bărbatul de 78 de ani.
 
Robert Durst a fost găsit vinovat joi pentru că ar fi ucis-o pe cea mai bună prietenă a sa, Susan Berman, întrucât aceasta intenţiona să semnaleze poliţiei dispariţia nevestei sale, potrivit BBC. Anchetatorii l-au caracterizat pe Durst, 78 de ani, ca fiind un ”psihopat narcisist”. 
 
Susan avea 55 de ani când a fost găsită împuşcată în cap în locuinţa sa din Beverly Hills. Era scriitoare de romane poliţiste şi era purtător de cuvânt al milionarului în momentul în care soţia acestuia a dispărut. 
 
Soţia milionarului Kathleen McCormack, studentă la medicină, a fost dată dispărută în 1982 şi se presupune că este moartă. 
 
La finalul documentarului „The Jinx”, uitând că microfonul este deschis, Durst poate fi auzit spunând: "Ce dracu să fac? I-am ucis pe toţi, evident”. Pe baza acestei mărturii, autorităţile l-au arestat  în 2015 sub acuzaţia că a ucis trei persoane.
 
Sentinţa primită de Robert Durst joi, pentru crimă de gradul I, exclude orice posibilitate de eliberare condiţionată.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările