VIDEO Imagini terifiante: Unii americani au profitat de proteste pentru a goli magazinele de lux. Gucci, Louis Vuitton, Jordan, devastate

VIDEO Imagini terifiante: Unii americani au profitat de proteste pentru a goli magazinele de lux. Gucci, Louis Vuitton, Jordan, devastate

După cele întâmplate în ultimele ore, poliţiştii păzesc posibile viitoare ţinte ale hoţilor

Mişcarea care a pornit, iniţial, drept una de protest vizavi de uciderea lui George Floyd de către poliţistul Derek Chauvin, s-a transformat, în anumite oraşe, într-un prilej de a da spargeri în centre comerciale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lumea întreagă a fost indignată de ceea ce s-a întâmplat în America, în cazul uciderii lui George Floyd, episod care a arătat că, din păcate, „boala“ numită rasism există şi în 2020 şi se manifestă, uneori, prin acţiuni brutale ale poliţiştilor.
 
Dacă nimeni n-a condamnat primele demonstraţii stradale, pornite în semn de indignare vizavi de moartea lui George Floyd, între timp, lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Concret, demonstraţiile s-au transformat în nişte acţiuni, prin care au fost devastate şi jefuite magazine scumpe, unele stradale, altele aflate în centre comerciale din Portland, Los Angeles sau New York.
 
Printre ţintele preferate ale hoţilor s-au numărat Louis Vuitton, Gucci şi Jordan, aceste magazine fiind, pur şi simplu, golite, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: