Barack Obama va organiza o petrecere cu peste 400 de invitaţi, cu ocazia zilei de naştere. Ce vârstă împlineşte fostul preşedinte american

Barack Obama va organiza o petrecere cu peste 400 de invitaţi, cu ocazia zilei de naştere. Ce vârstă împlineşte fostul preşedinte american

Barack Obama, fostul preşedinte al Statelor Unite va împlini 60 de ani. FOTO: Profimedia

Barack Obama, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, împlineşte 60 de ani pe data de 4 august. Acesta va organiza o petrecere cu peste 400 de invitaţi, deşi numărul de persoane care s-au infectat cu varianta Delta a coronavirusului este în continuă creştere.

Petrecerea ar urma să aibă loc în acest weekend pe insula Martha’s Vineyard din Massachusetts. Potrivit sursei citate, persoane care sunt la curent cu protocolul ce va fi respectat la petrecere au precizat că toţi invitaţii trebuie să fie vaccinaţi şi vor fi testaţi, deşi nu au fost date detalii legate de procedura în sine, scrie hotnews.ro.

Petrecerea va avea loc în aer liber, la fosta reşedinţă a familiei în valoare de 12 milioane de dolari, situată la pe malul oceanului. Sunt aşteptaţi în jur de 475 de invitaţi, alături de familie, prieteni, urmând să participe şi foşti angajaţi ai administraţiei de la Casa Albă şi foşti colaboratori.

Cunoscutul regizor Steven Spielberg este şi el pe lista invitaţilor, iar Pearl Jam ar urma să susţină un mic concert.

În ceea ce priveşte cadourile, invitaţii sunt rugaţi să ia în considerare donaţii pentru sprijinirea tinerilor de culoare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările