Antidemocraţia în America

Lucifer însuşi s-ar fi învoit de la serviciu, după o lună atît de istovitoare. Nu Donald Trump! Marele tartor american continuă, fără pauză de cafea cu sulf sau sînge de copil, să-şi chinuie compatrioţii, familia şi planeta.
Genial:"Liberalismul american şi, în genere, occidental au rostit acel enunţ criminal care pune capăt libertăţii, în numele binelui: noi sîntem democraţia! De unde, logic, mai departe: ceilalţi nu pot fi decît inamicii democraţiei."
Şi încă:"O şansă mică, asediată de o campanie planetară de topit creiere şi măsluit suflete. Campania care a distrus, pe drum, presa şi pregăteşte, acum, despărţirea în masă de democraţie. Depindem, adică, de victoria celor ce încearcă să învingă Antidemocraţia în America." Iată de ce mă rog ca Trump şi America să mai învingă încă o dată.
Superadevar.Superarticol
Traian Ungureanu este unul dintre putinii editorialisti damboviteni care scriu corect gramatical si au apetit de idei exploziv.Multi din scriitorii la ziar din Bucale sunt incremeniti si plictisitori fiindca se vad in ei trainigurile pretentioase la care s-au format,cu alde Soros si echipele lor "de proiecte", care ii transfera in alte realitati si alte vieti,Liberalismul modern si democratia,in genere suna bine,da cand le pui in aplicare cu spalati pe creier,totul devine complicat. In SUA de ex,judecatorul James Robart a decis ca Trump face discriminare fiindca voia sa interzica accesul in SUA a vizitatorilor din 7 tari musulmane.Trump a sustinut ca,dimpotriva, voia sa isi tina tara in siguranta. Care vra sa zica,intre cuvantul presedintelui tarii si cuvantul huliganilor scosi in strada de ONG-urile lui Soros,judecatorul a ales cuvantul unor huligani anti-Trump, care dau foc si ataca politia. Oameni ca Robart,un spalat pe creier cu functie grea in Sistem, au impanat SUA,iar noi nici n-am stiut ca ashtia s-au inmultit in halul asta pana nu a venit Trump la putere.In plus,Democratia lor enuntza cam asa- un judecator numit politic ca J. Robart poate sa anuleze ordinul unui presedinte ales de o tara,presedinte care-culmea- are libertatea de a da astfel de ordine in fisa de post a jobului.. Mess around.. De aceea a zis Trump ca decizia lui Robart a fost politizata si l-a numit "asa-zis judecator" pe Robart;fiindca prin sentintza data, acesta s-a comportat ca politician numit candva de George Bush si nu ca magistrat.
Evident,parte din presa mainstream americana,devenita sinistra prin obedienta fata de adversarii lui Trump,a laudat sentinta "curajosului" Robart. Dar asta nu mai e Independentza Justitiei sau curaj, e doar prostie crunta si sclavia ideologica a unor trusturi de presa. Trump se lupta acum cu un Sistem care,in mod normal, isi delega presedintele in trecut nu in strada, ci prin decizia mainstream-ului media- alde CNN,New York Times etc,care este o interfatza a establishmentului american- cu grupul Bilderberg,unde e membru Obama, cu miliardarii, cu lobbyurile de armament si siderurgie,cu Apple etc. Barack Obama, care a fost doar o mica rotitza a acestui urias mecanism,a apartinut si a fost cumparat "in viu" de donatorii ai de campanie si a fost presedinte SUA doar cu numele- tocmai de aceea Statul Islamic s-a intarit fara precedent sub mandatul lui si poate tocmai de aceea,presedintele Filipine l-a numit pe Obama "son of a bi..ch".Fara precedent..
"Doamnă Ponta",nu ai vrea să-ţi schimbi nick-ul?Fiindcă scrii prea bine dar,în loc să te aplaud,mă enervez din cauza numelui de Ponta...
Comentariu neaprobat.
Comentariu neaprobat.
Sertorius:dar noi ce am vrea "să ne putem permite"?...
Ce mai cenzură pe aici! Carevasăzică, a cataloga un articol drept ”stupid”, chiar dacă te-ai obosit să înșiri, citeț, motivele ptr care-l consideri astfel, nu este permis. După ce criterii se conduce cenzura de pe Adevărul? Știe cineva? @Stefănescu Marian. Mă refeream la faptul că Marea Britanie reprezintă o economie importantă, cantitativ și calitativ, așa că are o altă marjă de negociere internațională și o altă capacitate de a suporta consecințele prostiilor proprii. De-aia spuneam că englezii își pot permite un Nigel Farage (în paguba lor), însă noi nu ne permitem o copie a acestuia (TRU), întrucât pierderile noastre potențiale, dacă ne apucăm să aruncăm cu bolovani în geamul Uniunii Europene, sunt grele și, mă tem că, ireparabile.
Amin!
amin dlui ponta
Sandu, intr-adevar Un superticol care demasca complotul guvernului ( Shadow Government) ,lăsat de Obama pentru a continua președinția sa nefasta Americii. Felicitări domnului Ungureanu ,pentru curajul de a demasca complotul antidemocratic al elitelor americane impotriva poporului american ce l-a ales pe Trump ca președinte.
Ponta, corect si adevarat ce scrii, felicitări.
Occidentul si ordinea mondiala actuala au problemele lor. Dar cand Casa Alba face declaratii contradictorii la intervale de 1 ora una de alta (Kellyanne zice una si pe urma Spicer zice alta, sau invers) ma cam indoiesc ca asa va ajunge "America great again". Si ma indoiesc ca pentru haosul curent de la Casa Alba l-a votat electoratul pe Trump. Domnule TRU, d-voastra refuzati sa admiteti ca absolut toate masurile propuse de Trump sint gresite (zid cu Mexicul, travel bans, etc.) in ciuda unei logici elementare. Despre ce schimbari anti-establishment vorbiti domnule TRU, cand toti (most?) indivizii pe care i-a numit in guvern sint donatori majori la campania lui Trump si care vin de la Goldman-Sachs, din industria petroliera, amici de business cu Trump, si Betsy DeVoss? Asta e lobbying galore. Ce puteti spera domnule TRU, de la un demagog al carui mesaj de campanie este "nu din cauza noastra, a bilionarilor, o duceti voi greu, ci din cauza imputitilor astora de emigranti care va iau joburile". Trump anti-establishment? Ma faceti sa rad. Trump inlocuieste un establishment cu establishment-ul lui de tip feudal. Cel mult se va inlocui politica de "politically correct" cu "politically incorrect". Atata tot.
@pai ce ti-e si cu madam ponta...se tine de poante, hahaha
Excelent comentariu!
@ Sertorius : Domnul T.R.Ungureanu are destui fani si nu stiu cati dintre ei sunt sedusi de ideile lui politice si cati de stil (scanteietor, uneori). Numai ca eu il urmaresc de pe vremea cand facea numai gazetarie -scuzati expresia, chiar ca n-am gasit alta - sportiva. Si imi aduc aminte de alta idee fixa de-a sa - ca "nationala" noastra de fotbal ar fi mai puternica fara Hagi (logica folosita atunci seamana izbitor cu cea din articolul de fata, deh, oamenii nu se schimba in datele lor esentiale). L-as acuza pe domnia sa de oportunism (crede ca a intuit corect de unde bate vantul) si ceva ipocrizie (vis a vis de painita alba pe care o mananca prin cele strainataturi), dar parca n-as detalia, sa nu ma ia admiratorii domniei sale la pietre.Asa cum bine ati sesizat ca ne indeamna sa facem si noi cu geamurile UE. Orice om cu toate acasa stie ca Romaniei nu i-ar fi prea moale in afara ei.
Ma refeream la comentariul lui Balamuc, unul din putinii oameni complet sanatosi mintali de pe aici :)
@ Fil Bert: Nu stiu daca-s putini sau multi oamenii sanatosi mintal care bantuie prin subsolurile "Adevarului", dar Balamuc e unul dintre ei. Iar comentariul e, intr-adevar, bun de pus in rama.