VIDEO Secretele avionului de luptă rusesc de ultimă generaţie, SU-57 INFOGRAFIE

VIDEO Secretele avionului de luptă rusesc de ultimă generaţie, SU-57 INFOGRAFIE

Avionul de luptă de generaţia a cincea Su-57 este capabil să atingă viteza hipersonică fără a fi nevoie să utilizeze sistemul postcombustie, ceea duce la economie combustibil, spune pilotul de încercare Magomed Tolboev.

Deşi toate caracteristicile speciale ale aparatului Su-57 nu au fost declasificate, ruşii spun că acesta nu prea are concurenţă.
 
"Nici un avion nu a reuşit până acum să atingă viteza de croazieră hipersonică (1600 km / h,) fără  a recurge la sistemul postcombustie extrem de eficient. Su-57 este capabil să atingă această viteză în regim nominal. Nici un alt avin din lume nu poate face acest lucru, nici Franţa, nici Regatul Unit, nici Rolls-Royce, nici Pratt & Whitney. Nimeni! ", a declarat pilotul de de încercare Magomed Tolboev.
 
Avionul atince o viteză maximă de 2.600 km / h şi un plafon practic de 20.000 de metri. Su-57 are toate caracteristicile unui avion de generaţia a cincea: este invizibil, hipersonic, versatil, super-manevrabil şi dotat cu echipamente electronice sofisticate. Este capabil să rămână în zbor aproape 6 ore.
 
Datorită unei noi platforme special concepute, i-a crescut ivizibilitatea. Constructorul, compania Suhoi a creat o nouă platformă pentru Su-57 pentru a-i atribui o funcţie stealth, a declarat Mihail Streleţ pentru Zvezda. El a explicat că aparatul a fost dotat cu un sistem aerodinamic şi de propulsie pentru a-i asigura aeronavei un nivel scăzut de vizibilitate în infraroşu şi pe radar. 
 
Ceea cel ajută ajută să fie invizibil pentru radare este fuselajul său plat, materialele compozite din care este fabricat şi vopseaua cu proprietăţi de absorbţie a undelor radarului. Deasemenea ca orice avion invizibil , Suhoi 57 are muniţia depozitată într-un compartiment interior al avionului, având termoreactoarele protejate împotriva detecţiei radar.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: