Tragedie în Rusia. Cel puţin 11 morţi în urma unui incendiu într-un azil de pensionari VIDEO

Tragedie în Rusia. Cel puţin 11 morţi în urma unui incendiu într-un azil de pensionari VIDEO

Captură YouTube

Unsprezece persoane au murit într-un incendiu, în noaptea de luni spre marţi, la un azil de pensionari, în Başkiria, în Ural, a anunţat Comitetul rus de anchetă, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

O anchetă cu privire la o încălcare a regulilor de securitate care a antrenat moartea prin imprudenţă a fost deschisă, precizează într-un comunicat principalul organism de anchetă penală din Rusia.

În timpul incendiului, care a izbucnit în toiul nopţii în această casă de lemn cu mansardă din satul Işbuldino potrivit salvării, în imobil se aflau în total 15 persoane, precizează comitetul.

Patru persoane au putut să iasă din clădirea în flăcări, iar „corpurile celorlalte 11 au fost găsite” de către pompieri, potrivit aceleiaşi surse.

Înregistrată drept „casă de caritate”, instituţia furniza servicii de asistenţă socială bătrânilor, însă nu avea autorizaţia să-i cazeze în acest imobil, potrivit administraţiei locale, scrie agenţia rusă de presă Interfax.

Explozii sau incendii accidentale fatale sunt relativ curente în Rusia, din cauza faptului că infrastructurile sunt depăşite sau nu nerespectă normele de securitate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările