Steagul Ucrainei şi al NATO, proiectate pe o clădire a Rusiei din Tbilisi

Steagul Ucrainei şi al NATO, proiectate pe o clădire a Rusiei din Tbilisi

Foto: Michael Weiss

Steagul Ucrainei a fost proiectat alături de mesajul „Glorie Ucrainei” pe o clădire ce aparţine Rusiei. Tot în acelaşi loc a fost proiectat şi steagul NATO.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Georgia Europeană”, partid de opoziţie, a proiectat, miercuri seară, pe o clădire din Tbilisi, care aparţine Rusiei, steagul Ucrainei cu mesajul „Glorie Ucrainei” şi pe cel al NATO, în contextul în care Moscova ameninţă Kievul prin comasarea trupelor la graniţă, transmite Digi24.
 
Jurnalistul Michael Weiss a scris, miercuri, pe Twitter: „În această seară, Georgia Europeană, partidul de opoziţie, a proiectat «Glorie Ucrainei» pe culorile Ucrainei şi steagul NATO pe fosta ambasadă a Rusiei din Tbilisi”.
 
În Georgia, duminică, au fost manifestaţii în care s-au cerut guvernului să trimită un mesaj clar de solidaritate cu Ucraina. Protestatarii, cu steagurile Ucrainei, Georgiei, UE şi NATO, s-au adunat în faţa Ambasadei Ucrainei din Tbilisi.
 
 
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările