Vezi cum se comportă cel mai sadic şef din lume

William Ernst, în vârstă de 57 de ani, proprietarul unui lanţ de supermarketuri din Statele Unite ale Americii, şi-a încurajat angajaţii să participe la un concurs intern în care să ghicească numele celor care vor fi concediaţi

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru ca distracţia sa să fie şi mai mare a pus la bătaie şi un premiu pe măsură, 10 dolari, scrie presa britanică.

Astfel, William şi-a "câştigat" renumele de "şeful din iad", după ce a trimis informare internă angajaţilor săi, prin care îi încuraja să participe la acest concurs inedit.

Tot atunci, acesta le-a transmis că în magazine circulă mistery shoppers, avertizând casierii să fie extrem de conştiincioşi.

Misty Shelsky a lucrat pentru lanţul de supermarketuri ca şi casieră şi este unul dintre angajaţii care au ales de bunăvoie să-şi părăsească locul de muncă în semn de dispreţ faţă de comportamentulu şefului. Totuşi, în momentul în care a vrut să-şi depună dosarul de şomaj, Ernst s-a împotrivit, susţinând că aceasta nu este îndreptăţită să primească ajutorul, în condiţiile în care nu a fost concediată, ci şi-a dat demisia.

Disputa a ajuns însă în instanţă, iar fosta angajată a explicat gestul său şi al colegilor săi ca o reacţie la situaţia degradantă în care fuseseră puşi, în urma gestului lui William Ernst.

Judecătorul cazului a catalogat acest concurs drept "deplorabil", adăugând că astfel a fost creat un mediu de lucru ostil, în care angajaţii erau obligaţi să se trădeze unul pe celălalt în schimbul unui beneficiu material modic. Astfel, verdictul său a fost în favoarea angajatei, care şi-a primit dreptul la ajutor de şomaj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările