Iohannis: Avem datoria de a păstra vie memoria victimelor şi de a apăra, cu fermitate, libertatea, democraţia şi drepturile omului

Iohannis: Avem datoria de a păstra vie memoria victimelor şi de a apăra, cu fermitate, libertatea, democraţia şi drepturile omului

Preşedinteşe Klaus Iohannis a comentat despre vizita în Israel. FOTO Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis, care a participat, joi, la Forumul Internaţional dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului de la Ierusalim, a transmis că avem datoria de a păstra vie memoria victimelor şi de a apăra, cu fermitate, libertatea, democraţia şi drepturile omului.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Onorat să reprezint România la Forumul Internaţional dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului de la Ierusalim. Prin omagierea memoriei trecutului, consolidăm angajamentul ferm al ţării noastre în eforturile de combatere a antisemitismului, rasismului şi discriminării”, a scris, joi, Iohannis pe Facebook.

Şeful statului a adăugat că ”avem datoria de a păstra vie memoria victimelor şi de a apăra, cu fermitate, libertatea, democraţia şi drepturile omului”.

Klaus Iohannis a făcut, în perioada 21 – 23 ianuarie, o vizită în Israel, unde a participat la cea de-a cincea ediţie a Forumului liderilor internaţionali dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului şi împlinirii a 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare de la Auschwitz-Birkenau.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: