Dezbatere Historia la Adevărul LIVE. Cine dezgheaţă războaiele de la Marea Neagră

Dezbatere Historia la Adevărul LIVE. Cine dezgheaţă războaiele de la Marea Neagră

FOTO EPA-EFE

Conflicte vechi, cu rădăcini adânci, îngheaţă şi se dezgheaţă în Zona Mării Negre complicând şi mai mult lucrurile într-o regiune de confruntare geostrategică.

Războiul din Nagorno-Karabah a reizbucnit în forţă, riscând să atraga în vârtejul lui puterile cu ambiţii în zonă. Care sunt interesele din spatele acestor confruntări? Cine dezgheaţă conflictele într-o regiune în care mirosul prafului de puşcă se simte în aer în foarte multe locuri?

Discutăm la Dezbaterile Historia, începând cu ora 12.00, despre implicaţiile noilor evoluţii din zonă împreună cu profesorul Iulian Chifu, fost consilier prezidenţial pentru Afaceri Strategice, Securitate şi Politică Externă, şi cu profesorul Dan Dungaciu, directorul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I.C.Brătianu” al Academiei Române, într-o emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările