Actorul şi producătorul american Steven Seagal l-a vizitat pe Nicolas Maduro şi i-a oferit o sabie de samurai

Actorul şi producătorul american Steven Seagal l-a vizitat pe Nicolas Maduro şi i-a oferit o sabie de samurai

Steven Seagal înmânându-i o sabie de samurai lui Nicolas Maduro FOTO EPA-EFE

Actorul şi producătorul american Steven Seagal, cunoscut pentru legăturile sale de prietenie cu liderii autoritari, între care rusul Vladimir Putin şi belarusul Aleksandr Lukaşenko, i-a oferit marţi o sabie de samurai preşedintelui venezuelean Nicolas Maduro, transmite AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Îmbrăcat în negru şi cu faţa descoperită, actorul american, specialist în arte marţiale, i-a prezentat o katana liderului de la Caracas, care purta o mască sanitară.

La rugămintea jurnaliştilor, Maduro a pozat în diferite poziţii de luptă.

Nicolas Maduro, în vârstă de 58 de ani, este preşedinte al Venezuelei de la moartea lui Hugo Chavez, în 2013. A fost reales în 2018 la capătul unui scrutin criticat vehement şi boicotat de opoziţie. De altfel, Statele Unite şi mai multe ţări europene şi latino-americane nu au recunoscut rezultatele acelor alegeri.

La fel ca Chavez, Maduro se proclamă drep un antiimperialist şi antiamerican.

Steven Seagal, specialist în aikido şi star al unor filme de acţiune, s-a afişat adesea alături de Vladimir Putin şi Aleksandr Lukaşenko. De fapt, el deţine cetăţenia rusă din 2016.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările