Zeci de persoane au fost blocate peste noapte într-un magazin IKEA din Danemarca | VIDEO

Zeci de persoane au fost blocate peste noapte într-un magazin IKEA din Danemarca | VIDEO

Şi-au petrecut o noapte la IKEA dormind pe canapelele şi paturile expuse în magazin. Oamenii au catalogat situaţia ca fiind o „experienţă unică”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şase clienţi şi 25 de angajaţi ai companiei IKEA au fost nevoiţi să îşi petreacă noaptea de miercuri spre joi dormind pe paturile şi canapelele expuse în filiala din Aalborg, din cauza ninsorilor abundente care au căzut în Danemarca miercuri seară, transmite Digi24.
 
„Toţi au fost foarte amabili şi chiar am râs împreună de această situaţie, pentru că, probabil, nu vom mai avea parte niciodată de aşa ceva", a declarat Michelle Barrett, una dintre clientele blocate în magazin.
 
În imaginile publicate de o televiziune se văd oamenii care beau bere şi cafea, mănâncă rulouri cu scorţişoară şi se uită la televizor, la o partidă de fotbal.
 
Danemarca se confruntă în aceste zile cu furtuni de zăpadă care blochează traficul rutier şi feroviar şi întrerup alimentarea cu energie electrică a unor localităţi. 
 
În aceeaşi noapte de miercuri spre joi, 300 de pasageri au fost blocaţi pe Aeroportul din Aalborg, după ce cursele aeriene au fost suspendate din aceeaşi cauză.
 
 
 
Citeşte şi: 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările