VIDEO Un motociclist a scăpat „la mustaţă“, după ce un tren a trecut la câţiva centimetri de el

VIDEO Un motociclist a scăpat „la mustaţă“, după ce un tren a trecut la câţiva centimetri de el

FOTO Network Rail

Un motociclist neatent a scăpat ca prin minune de la moarte, după ce un tren a trecut la câţiva centimetri de el, la o trecere de cale ferată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Acestea arată cum tânărul, urcat pe o motocicletă, vrea să traverseze calea ferată ilegal, pe o trecere de pietoni la nivel şi împinge roata din faţă de primele şine, înainte să se asigure corespunzător.

Imediat întoarce privirea şi vede trenul care vine cu viteză uriaşă spre el. Doar câteva secunde a avut la dispoziţie să tragă motocicleta înapoi şi să se retragă de pe şine.

Bărbatul şi prietenii săi au fost vizibil în stare de şoc câteva secunde după momentul care putea să se încheie cu o tragedie.

Imaginile au fost filmate de camerele de supraveghere video din apropiere de Gravesend, Kent, Anglia.

Compania de transport feroviar a publicat videoclipul cu scopul să lanseze un avertisment către public. „Ne aduce aminte să nu subestimăm pericolul de a fi distras atunci când traversăm calea ferată”, a spus un oficial.

Pietonilor li se recomandă să „oprească, să privească atent, să asculte” întotdeauna la trecerile la nivel, să verifice ambele căi şi să treacă rapid. Motocicliştii şi bicicliştii nu au voie să folosească trecerile pentru pietoni, în Marea Britanie.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările