Un „animal misterios” a creat panică într-un cartier din Cracovia până când autorităţile au descoperit că era un simplu croissant

Un „animal misterios” a creat panică într-un cartier din Cracovia până când autorităţile au descoperit că era un simplu croissant

Croissantul care a creat panică într-un cartier din Cracovia FOTO Facebook KTOZ

Protecţia animalelor din oraşul polonez Cracovia a fost chemată de urgenţă de către un locuitor panicat de ceea ce părea a fi un animal prins de crengile unui copac. Ajunşi la faţa locului, inspectorii au descoperit că animalul era un simplu croissant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Societatea pentru Protecţia Animalelor (SPA) din Cracovia a relatat într-un mesaj postat pe Facebook că a primit un apel disperat de la o persoană care spunea că un animal straniu stă de două zile într-un pom, scrie BBC.
 
„Stă de două zile într-un copac din faţa casei! Oamenii nu îşi deschid ferestrele de teamă că ar putea să le intre în case. Este maro şi se află într-un copac", a spus persoană care a făcut apelul.
 
Personalul organizaţiei pentru protecţia animalelor s-a gândit că ar  putea fi vorba despre o pasăre de pradă, însă persoana care i-a contactat a spus că animalul seamănă mai mult cu o iguană.
 
Chiar dacă inspectorii organizaţiei ştiau că e foarte improbabil ca o reptilă să supravieţuiască la temperaturile înregistrate în această perioadă în Cracovia, s-au deplasat la faţa locului. N-au găsit, însă, niciun animal periculos de pradă - prins între crengile unui liliac, responsabilii organizaţiei au găsit un croissant.
 
Aceştia au tratat cu umor situaţia şi şi-au dat seama că nu era vorba de o glumă, ci de o îngrijorare sinceră din partea locuitorilor. În consecinţă, responsabilii cu protecţia animalelor şi-a exprimat speranţa că acest incident nu va descuraja populaţia să apeleze la ei în cazul în care observă animale aflate în pericol.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările