Tragedie în Brescia, Italia. O adolescentă de 15 ani a fost împuşcată mortal de fratele ei de 13 ani în timp ce tatăl lor le  arăta o puşcă

Tragedie în Brescia, Italia. O adolescentă de 15 ani a fost împuşcată mortal de fratele ei de 13 ani în timp ce tatăl lor le  arăta o puşcă

Mai multe puşti şi pistoale au fost găsite în locuinţă de către anchetatoril. FOTO Il Giro

O tragedie înfiorătoare a avut loc sâmbătă seara în San Felice del Benaco, o comună din Provincia Brescia, Italia. O  adolescentă de 15 ani a fost împuşcată mortal de frăţiorul său de 13 ani în timp ce tatăl lor le arăta o puşcă pe care o curăţa. Iniţial se credea că tatăl a fost cel care a tras, dar în urma audierilor s-a descoperit filmul tragediei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tatăl copiilor a fost audiat noaptea trecută de procurorul din Brescia, Carlo Milanesi. La interogatoriu, acesta le-ar fi declarat poliţiştilor că în timp ce el şi băiatul său de 13 ani  îi arătau adolescentei o puşcă, copilul a apăsat, din greşeală, pe trăgaci şi a nimerit-o pe sora sa în piept. Tânăra de cincisprezece ani a murit pe loc, conform La Republica.

În reconstituirea de noaptea trecută, bărbatul, fost procuror şi consilier, le-a povestit devastat anchetatorilor cum s-a petrecut întregul eveniment. 
 
Conform sursei citate, probabil tatăl îşi curăţa arma când  copilul a tras accidental, omorându-şi sora pe loc.
 
De altfel, acasă s-ar fi aflat şi mama adolescentei, care de profesie este medic.
 
Tatăl, din reconstrucţiile carabinierilor din Salò, coordonaţi de procurorul din Brescia, fusese cercetat ieri seară sub acuzaţia de omor, pentru a permite investigaţiile tehnice ale cazului. 
 
În orice caz, tatăl ar putea fi în continuare anchetat pentru evenimentul tragic, deoarece el era responsabil de armă. 
 
Mai multe puşti şi pistoale au fost găsite în locuinţă de către anchetatori.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările