Româncă de profesie medic, găsită moartă în cabinet chiar de către pacienţi, în Franţa. Localnicii, tulburaţi de tragedie

Româncă de profesie medic, găsită moartă în cabinet chiar de către pacienţi, în Franţa. Localnicii, tulburaţi de tragedie

Localnicii sunt tulburaţi de tragedie. FOTO: Pixabay

Monica Mardare, un medic român stabilit în Franţa, a murit, joi, în biroul său din localitatea Chaillac. Pacienţii şi apropiaţii femeii sunt şocaţi. Cauza decesului nu a fost încă făcută publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Suntem consternaţi", a declarat unu dintre pacienţii medicului român. Moartea sa a zguduit întreaga comunitate din Chaillac.

„Doamna Mardare se mutase aici împreună cu soţul şi fiul său. În România lucrase tot în mediul rural, dar aici a descoperit paradisul", a declarat fostul primar al localităţii, Gerard Mayaud, care a recrutat-o în urmă cu 10 ani.

Localnicii sunt tulburaţi de tragedie. Aceştia i-au adus un ultim omagiu şi au depus flori şi lumânări la uşa cabinetului, unde a fost descoperită fără viaţă, de pacienţii pe care urma să-i vadă în acea zi.

Monica Mardare plănuia să se întoarcă în România la finalul acestui an.

„Nu şi-a mai luat un concediu de mai bine de doi ani, din cauza pandemiei", a mărturisit fostul primar al localităţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările