O tânără din Irlanda, care şi-a pierdut partenerul chiar în ziua nunţii, îşi sărbătoreşte sarcina „miraculoasă”

O tânără din Irlanda, care şi-a pierdut partenerul chiar în ziua nunţii, îşi sărbătoreşte sarcina „miraculoasă”

Foto sfaturimedicale.ro

Tânăra Kate Quilligan şi-a pierdut viitorul soţ chiar în ziua cea mare, după ce acesta a murit într-un accident de maşină. La o lună după teribilul eveniment, ea a împărtăşit pe social media că este însărcinată.

Ea a postat: „Nu m-a putut lăsa singură pe acest pământ, aşa că m-a binecuvântat cu propriul nostru copil minune. Abia aştept să îmi pună copilul în mâini. Mi-ai dat ce este mai bun şi încă mă binecuvântezi cu ce este mai bun. Te iubim pe tine şi pe copilul nostru care este pe drum. Voi avea întotdeauna o bucată din tine acum.''.

Omagiu pentru bărbatul care trebuia să-i fie soţ

Kate a împărtăşit şi un tribut emoţionant la aniversarea de o lună de la moartea partenerului ei: „O lună de când eşti în cer, îngerul meu. Mi-ai frânt inima pentru prima dată în urmă cu o lună, când Dumnezeu te-a chemat la cer. Ce nu aş da pentru a petrece o ultimă zi alături de tine. Ai fost totul şi mai mult. Încă nu pot accepta faptul că nu vii acasă la noi. Iubitule, ştiai că am nevoie de ceva care să mă ajute să trec prin zilele rele şi cu asta m-ai binecuvântat - copilul nostru minune. Avem o dragoste ca nimeni alta şi nici moartea nu poate rupe asta. Iubirea noastră este atât de puternică, nimic nu o va rupe.''

Bărbatul de 20 de ani a murit pe loc, după ce maşina în care era pasager a deraiat de pe drum şi a lovit un stâlp. Accidentul a avut loc pe 21 august, chiar în ziua nunţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările