Mezinul lui Sarkozy a aruncat cu bile şi roşii într-o poliţistă

Mezinul lui Sarkozy a aruncat cu bile şi roşii într-o poliţistă

Preşedintele Sarkozy şi fiul său mai mic, Louis

Cel mai mic dintre fiii preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, Louis, se amuza cu prietenii la Elysee aruncând cu bile, ghemotoace de hârtie şi roşii într-o poliţistă aflată la post în faţa palatului prezidenţial, a anunţat o sursă din poliţie, citată de AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform sursei citate, Louis Sarkozy, în vârstă de 15 ani, se amuza joi după-amiază cu alţi doi prieteni, în curtea Palatului Elysee, aşa cum fac de obicei.

Un prim ghemotoc de hârtie a ajuns la picioarele unei poliţiste care se afla la post în faţa palatului. Aceasta a fost apoi ţinta unei roşii, apoi a fost atinsă pe faţă cu o bilă, potrivit sursei din poliţie.

Enervată, poliţista a traversat strada şi i-a întrebat pe jandarmii de pază în faţa Palatului Elysee de unde ar putea veni proiectilele. Aceştia i-au depistat imediat pe vinovaţi: era Louis Sarkozy şi prietenii săi.

Sursa din poliţie a confirmat că preşedintele Nicolas Sarkozy i-a „prezentat scuzele sale" poliţistei, care nu a vrut să depună plângere.
Palatul Elysee a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la acest subiect.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările