Bătaie la un ştrand din Berlin: 250 de persoane implicate în conflictul care a pornit de la pistoalele cu apă VIDEO

Bătaie la un ştrand din Berlin: 250 de persoane implicate în conflictul care a pornit de la pistoalele cu apă VIDEO

Foto Twitter

Până la 250 de persoane au fost implacte într-o bătaie care a avut loc la ştrandul Sommerbad din Neukölln. La baza conflictului a fost o dispută legată de pistoale cu apă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Publicaţia Berliner Zeitung scrie că o tânără de 21 de ani şi prietenele ei au fost stropite cu apă de mai mulţi copiii, motiv pentru care a început o ceartă. Ulterior a intervenit şi un bărbat de 35 - 40 de ani.

Acesta ar fi luat un pistol cu apă şi ar fi stropit-o pe tânara de 21 de ani în faţă. Femeia l-a scuipat, iar el a lovit-o în faţă cu jucăria, spune poliţia germană.
 
Tânara a suferit o fractură de piramidă nazală şi sângera profund, iar angajaţii ştrandului au intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Suspectul a părăsit zona.
 
În plus, poliţia precizează că „din motive care nu au fost încă clarificate, au izbucnit brusc revolte, iar angajaţii ştrandului au fost hărţuiţi de până la 250 de vizitatori ai ştrandului". Persoanele implicate nu au ascultat de angajaţi şi abia după sosirea poliţiei s-au calmat lucrurile. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările