Surpriză la Românii au talent: cine a primit Wild Card-ul juriului şi a fost trimis direct în finală VIDEO

Surpriză la Românii au talent: cine a primit Wild Card-ul juriului şi a fost trimis direct în finală VIDEO

Andi Moisescu, Andra, Marius Petre şi Florin Călinescu au decis trei dintre finaliştii Românii au talent 2019 FOTO Pro TV

După ce au fost aleşi ultimii finalişti ai sezonului 9 „Românii au talent“, juriul a dezvăluit cui îi va acorda Wild Card-ul, care trimite automat un concurent în marea finală a show-ului de la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Finala „Românii au talent“ va fi difuzată de Pro TV vineri, 31 mai, de la ora 20.30. Pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro vor lupta 11 concurenţi – opt votaţi de telespectatori şi doi aleşi de juriu în cele două semifinale. Tot membrii juriului au decis şi cele patru numere care vor concura pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.
 
În plus, membrii juriului au avut la dispoziţie şi un Wild Card pe care l-au folosit pentru „a salva“ unul dintre concurenţii din cele două semifinale. Criteriile de selecţie au fost originalitatea, creativitatea şi curajul, iar Wild Card-ul a mers către scoţianul Stevie Starr (56 de ani), care se prezintă drept „regurgitator profesionist“ şi mai este cunoscut şi drept „omul care înghite aproape orice“. 
 
Stevie Starr, care acest talent aparte încă de când era copil, a uluit şi a şocat în acelaşi timp cu abilitatea sa de a înghiţi şi de a regurgita diverse obiecte - de la monede, bile de biliard, săpun lichid până la zahăr, gaz şi chiar peştişori de acvariu. Mai mult decât atât, bărbatul, care susţine că este  singurul om din lume care poate face aşa ceva, este capabil să facă şi diverse acţiuni în interiorul stomacului său, precum să taie o roşie cu o lamă sau să bage peştişorul într-un tub. 
   
 
„N-am văzut în viaţa vieţilor mele aşa ceva“, i-a spus Andra la audţii, în timp ce Mihai Petre l-a catalogat drept „un mister al lumii“. „Am simţit şocul publicului, toată lumea a fost şocată urmărindu-te. Nimeni nu a putut să înţeleagă, chiar dacă ne explici ce ţi se întâmplă, tot uluitor rămâne. Eşti o minune în această lumea. Şi eu sunt în stare de şoc, oamenii nici măcar n-au mai respirat. Sentimentul e minunat. Tu eşti minunat, neaşteptat, şocant. Eşti grozav“, a fost părerea lui Mihai Petre. 
 
Stevie Starr a reuşit să impresioneze şi în semifinală şi i-a dat ocazia lui Florin Călinescu să facă un comentariu cu tentă politică, mărturisind că dacă ar fi posibil l-ar ruga pe Starr să înghită Guvernul României. 
 

„Eu te-am urmărit şi în alte emisiuni. Mă uimeşte în continuare performanţa ta, nu pot şi nici nu vreau să-mi explic. Dar oriunde ai cutreierat în lumea asta, America, Marea Britanie, Olanda, ce faci tu nu e atât de extraordinar la Bucureşti şi-ţi spun şi de ce: pentru că de 30 de ani noi avem nişte indivizi care înghit tot şi nu ne mai dau nimic. Dacă aş putea, te-aş duce în Piaţa Victoriei să înghiţi o clădire întreagă şi să nu ne-o mai dai înapoi niciodată“.

  

Starr, care este celebru la nivel mondial pentru abilitatea sa ieşită din comun, a crescut într-o casă de copii din Glasgow, Scoţia, unde îşi înghiţea banii de buzunar ca să nu-i fie furaţi. Stevie Starr a mărturisit că nu a mâncat niciodată mâncare, ci doar chipsuri, multă ciocolată şi bea Cola dietetică. Printre alimentele al căror gust nici nu-l cunoaşte, pentru că le regurgitează involuntar, se află fructele şi legumele. 

El a apărut în numeroase emisiuni de divertisment celebre, printre care „Tonight Show“ cu Jay Leno, „Late Show“ cu David Letterman, „Late Night“ cu Jimmy Fallon, dar şi la numeroase concursuri, precum „Germanii au talent“, „Britanicii au talent“ şi „Cehii au talent“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: